Voordat je op mag voor je tussentijdse toets of het praktijkexamen, moet je eerst je theorie-examen op zak hebben. Hoe sneller je je theorie haalt, hoe beter. Des te eerder dat je de geleerde theorie kunt toepassen in de praktijk, des te meer ervaring heb je opgedaan op het moment van je examen. Ook zul je tijdens de praktijklessen merken dat je de theorie goed moet kennen wil je op een juiste manier deel kunnen nemen aan het verkeer.

Daarnaast is het fijn als je je theorie gehaald hebt, want dit is vaak toch wel een flinke opgave. Het is fijn als hier de druk af is en je je helemaal kunt focussen op je praktijklessen. Want het zou maar eens niet meteen lukken of de wachtrij is toch langer dan gedacht. En het zou zonde zijn als je praktijkexamen daardoor ook naar achteren geschoven moet worden. Dus ga je binnenkort beginnen met je rijopleiding, zorg er dan voor dat je ook meteen aan de slag gaat met je theorie!

Snel je theorie halen is een win/win situatie voor jezelf!

Theorieboek

Theorie is over het algemeen zelfstudie, maar wel heel erg belangrijk. Om je goed voor te bereiden raden wij het theorieboek van Verjo aan met duidelijke aandachtspunten en samenvattingen. Deze kun je bij de rijschool bestellen. Daarnaast kun je via leerhetverkeer.nl examenvragen oefenen, deze zijn altijd up to date. Dit samen zorgt ervoor dat je goed voorbereid op theorie-examen kunt. De credits hiervoor zijn ook via de rijschool te bestellen.

 

Theorielessen

Wil je liever theorielessen volgen dan kan dit in overleg.