Jouw rijschool in Bakel

Bij Way 2 drive word je niet alleen opgeleid voor je praktijkexamen, maar voor de taak om veilig en verantwoord aan het verkeer te kunnen gaan deelnemen. Met name het sociale aspect (denk aan je houding / mentaliteit) is hierbij heel erg belangrijk en verdient veel aandacht. En denk aan praktische dingen die niet altijd getoetst kunnen worden op je examen (bijvoorbeeld tanken, rijden in het donker, parkeergarage, cruise control), maar waar je na het behalen van je rijbewijs ook mee te maken zult krijgen. Uiteraard is alles verweven in je rijopleiding, dus het kost geen extra tijd maar je zult er wel veel profijt van hebben.

Een aantal voorwaarden waar Way 2 drive naar streeft is: ervoor zorgen dat iedere leerling elke week rijdt om zo de continuïteit te bewaken. Ook persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer in de auto staan hoog in het vaandel. Daarbij is er duidelijkheid naar de leerlingen toe over hun vorderingen en kunnen ze echt zelfstandig kunnen rijden als ze op examen gaan.

Een rijbewijs haal je voor je leven en met deze goede basis ga je gegarandeerd veilig de weg op!

Om ten alle tijden de persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen bieden waar rijschool Way 2 Drive voor staat, wordt er een maximum aantal leerlingen gehanteerd. Dus neem het zekere voor het onzekere en meld je tijdig aan!

Voor rijlessen vanuit: